Freerunning

De sport op dit moment voor de jeugd!

Wij zijn de eerste vereniging in Noord Groningen die Freerunning is gaan aanbieden aan de jeugd.

Freerunning is een in Frankrijk ontstane loopdiscipline, waarin deelnemers proberen hindernissen te overwinnen op een zo vloeiende en snel mogelijke manier. Zo’n parkour kan zowel binnen als buiten gemaakt worden. Wij doen het in de sportzaal. Het doel is het verleggen van grenzen door middel van vele technieken om obstakels te overwinnen. Naast fysieke kant, is de vrijheid en het verleggen van grenzen ook erg belangrijk.
Freerunning is voor jongens en meisjes. De groepen worden ingedeeld op niveau, niet op leeftijd. Het is geweldig om te zien wat ze in een korte tijd leren! Ze worden sterker, verbeteren hun conditie, leren vallen, kortom: DE sport voor de jeugd!

Op vrijdag in sporthal de Mencke Uithuizen:
19.00-20.30 uur voor jongens en meisjes

De minimumleeftijd voor Freerunning is 6 jaar.

De Freerunninglessen staan onder leiding van Gohkan Destina.

Kledingadvies:
Trek makkelijk zittende kleding aan. Joggingbroek of korte broek, met T-shirt of hemd. Geen trui met capuchon. Soepele sportschoenen die NIET buiten gedragen worden.

Voor meer informatie over Freerunning lessen kunt u contact opnemen via freerunning@gav-unitas.nl. Om u aan te melden voor een proefles gaat u naar de pagina Aanmelden of klik hier