Recreatieve gym

Recreatieve gym

Helaas is er op dit moment niemand die les kan geven aan de gymgroep vanaf groep 3 en hebben we nog geen nieuwe gymleraar kunnen vinden, waardoor we deze tak van sport momemteel niet meer aan kunnen bieden Mocht er weer een lesgever zijn dan zullen we weer starten met de recreatieve gymgroepen.

Zodra je naar groep 3 gaat stroom je door naar een van de gymgroepen. Er zijn 2 gym- groepen, gymgroep 1 voor groep 3 & 4, gymgroep 2 voor kinderen vanaf groep 5. Bij recreatieve lessen wordt naast toestelgym ook veel aandacht besteed aan bal, tik en andere spelvormen. Het doel van onze recreatieve lessen is dat de kinderen veel in beweging zijn waarbij aandacht besteed wordt aan kracht, lenigheid, samenwerken, maar vooral veel plezier!

Naast de reguliere lessen organiseren we met regelmaat activiteiten voor alle leden. Zoals het grote gymfeest, zwemmen, apenkooi, bowlen, vossejacht, gps tocht, circusfeest, pietengym, instuifles enz. Soms alleen voor leden, maar vriendjes en vriendinnetjes  mogen hier ook vaak aan meedoen.

De meisjes dragen een gympakje naar keuze of onze eigen clubpakje. Deze is te koop in de gymzaal (vanaf 36 euro) De jongens dragen een blauwe korte broek en wit T-Shirt.
Er wordt op blote voeten of gymslofjes gegymd. Gymslofjes met gladde zool zijn om veiligheidsredenen niet toegestaan.
Tijdens (club)wedstrijden en uitvoering is het dragen van clubkleding verplicht.

Docent: Vacant